Дейвид Летърман има послание за много фенове на НФЛ, разстроени от

...
Дейвид Летърман има послание за много фенове на НФЛ, разстроени от
Коментари Харесай

Дейвид Летърман казва на Тейлър Суифт НФЛ мразещите да „млъкнат“, нейният романс с Травис Келс е „прекрасно нещо“

Дейвид Летърман има обръщение за доста почитатели на НФЛ, смутени от цялото внимание Тейлър Суифт получава, с цел да се появи на мачовете на Kansas City Chiefs, с цел да поддържа гаджето си, Травис Келс: „ Това е толкоз хубаво нещо. Млъкни! "

Часове преди Chiefs да победят Baltimore Ravens в AFC Championship, с цел да си обезпечат място в Super Bowl LVIII, някогашният водещ на „ Late Show “ се обърна към обществените медии, с цел да похвали Суифт и да изпрати своите благословии на нея и Kelce.

„ Не мисля, че в историята на шоубизнеса или историята на известната просвета в миналото сме ставали очевидци на нещо сходно “, сподели Летърман за Суифт. „ Страхотно! Тя цялостни игрища по света и изнася тричасово шоу. Сега живеем в свят, в който чуваме единствено нелепости и грозотии. Глупостите не могат да бъдат по-безсмислени и грозотата, Бог се надява, че не може да стане по-грозна. Но това е всичко, което чуваме. И в този момент ето я Тейлър Суифт, която е блестяща ярка светлина на положителното в свет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР